Vår historie

SIP Eco ble startet av miljøentusiastene Alexander Bakke og Sofie Brøgger.  Alexander og Sofie er to unge gründere med bakgrunn i økologi og design, og sammen har de mål om å erstatte  engangs- sugerør med gode alternativer av høy kvalitet og godt design. 

 

"I Norge bruker vi flere titalls millioner plastsugerør hver måned. Dette er ikke bare unødvendig, men det er også svært skadelig for miljøet. Vi må bli flinkere til å prioritere gjenbruk for å oppnå en bærekraftig hverdag. Våre stål, glass og bambussugerør er viktige eksempler på hvordan enkelt design også kan være bærekraftig!". 

 

Vi sørger for at våre produkter er bærekraftige, etiske og naturlige slik at du alltid kan bruke våre produkter med god samvittighet, og ikke minst i lang tid! Våre produkter er enkle i bruk, de har et stilrent design og passer godt i alle hjem, men viktigst av alt gjør de godt for miljøet! 

Vi har jobbet hardt med ulike prototyper og design, og er nå klare for å levere miljøvennlige design-sugerør av ypperste kvalitet til deg. Sugerørene passer perfekt til bruk i hverdag som på fest, på tur i skogen eller som gave. Vi leverer til alt fra kjente Michelin restauranter til ditt hjem. Bli med på #sugerorrevolusjonen du også! 

- Sofie og Alexander 

Hvorfor glass, stål og bambus?  

Våre designsugerør av stål, gjenbrukbare og produserer ikke avfall. I vårt samfunn har vi et høyt forbruk av engangsprodukter noe som skaper store mengder avfall. Plast og andre engangssugerør er bare noen av mange eksempler på dette. 

Sannheten er at selv nyere alternativer til plastsugerør, som sugerør basert på maisstivelse eller såkalt nedbrytbar plast, ofte ikke er mer miljøvennlig enn plastsugerør. Prosessen for å bryte ned disse sugerørene er så dyr og komplisert at de ofte ender opp med å bli brent, også i Norge. De har også en nedbrytningstid i havet tilsvarende vanlig plast. 

Våre sugerør inneholder ingen miljøskadelige materialer, og best av alt; de produserer ikke avfall! Vår naturlige bambus kan legges i jorden der den vil kompostere, og stålet vil selvsagt kunne gjenvinnes. Men først og fremst skal våre sugerør brukes, og de skal brukes lenge! 

Vi liker derfor å si at vi tilbyr de beste og eneste 100% miljøvennlige og bærekraftige sugerørene på markedet! 

© 2019 By SIP Eco.